fbpx

Informații utile

Lourdes Susana Cuevas Ostria este traductătoare autorizată de Tribunalul Superior de Justiție din Ciudad de Mexico (Tribunal Superior de Justicia de la Ciudad de México) și recent de către Consiliul Sistemului Judiciar Federal (Consejo de la Judicatura Federal). Traduceri autorizate realizate de traducători în Mexic. Traducerile sunt autorizate și legalizate de către agențiile Guvernului mexican

Ea este membru al Asociației de traductători din Statele Unite ale
American Translators Association (ATA).

Aveți nevoie de traduceri autorizate realizate de traducători autorizați în Mexic dacă vă aflați în următoarele situații:

▪ Vă căsătoriți în Mexic

▪ Un cetățean mexican care dorește să înregistreze certificatul de naștere al copilui născut în străinătate pentru a obține dubla cetățenie. Acesta es primul pas pentru a obține codul unic de înregistrare a populației (CURP).

▪ Vizarea diplomele de studii superioare (diploma de licenţă, diploma de master şi diploma de doctorat) sau adeverinţele de absolvire (liceu, licenţă şi masterat), etc.

▪ Solicitarea permisului de ședere permanentă mexican

▪ Documente care fac parte din procedura judiciară în Mexic și trebuie să se prezinte ca și probe în limba română

▪ Solicitarea autorizației de sănătate COFEPRIS

▪ Pentru întoarcerea în țara dumneavoastră și/sau solicitarea sau reînnoirea vizei și vi s-a cerut să depuneți un certificat de cazier judiciar (carta de antecedentes no penales)

În general, dacă aveți nevoie de un document în altă limbă decât spaniolă și trebuie acceptat de o autoritate mexicană, vi se va cere o traducere realizată de un traducător autorizat în Mexic. De asemenea, dacă doriți ca un document în limba română să fie acceptat de agențiile guvernamentale sau autoritățile din Mexic, veți avea nevoie de o traducere autorizată în limba spaniolă.  Vă oferim servicii de traducere în limba română de documente mexicane expediate în Mexic pentru demersurile pe care trebuie să le faceți în România

Pentru a obține o estimare de preț pentru serviciile noastre de traduceri autorizate, puteți trimite documentele scanate la emailurile:info@ostriatraducciones.com sau ostria.traducciones@gmail.com Vă rugăm să vă asigurați că sunt lizibile.

Documente care necesită traducere de un traducător autorizat în Mexic

Certificate de naștere, certificate de căsătorie, certificate de divorț, certificate de deces, decrete de divorț, diplome și foile matricole de studii academice, licențe profesionale, pașapoarte, cărți de identitate oficiale, certificat de cazier judiciar, adeverință de celibat, apostile, scrisori de recomandare, adeverință cu vaccinările, extrase bancare, scrisori bancare, statele de plată, rapoarte speciale de credit, facturi, chitanțe de venit, dovada domiciliului, orice tip de acorduri sau contracte, scrisori de intenție, memorandumuri de înțelegere, acte publice, instrumente publice, comisii rogatorii, acte constitutive, statuturi, fișe tehnice de securitate, printre altele.

This will close in 20 seconds